Частіше їжте шипшину: вона здивує своєю користю

4 серпня 2023, 08:53
Читать новость на русском

Джерело:

Healthier Steps

Плоди шипшини особливо відомі своїм високим вмістом вітаміну С. Віддавна люди використовували шипшину як природний засіб для зміцнення імунної системи та боротьби з застудою та грипом.

У народній медицині шипшина є альтернативою при болях при артриті, легкому травленні, лихоманці та інших проблемах зі здоров'ям.

Дізнайтеся також Їжте ці корисні сніданки, щоб покращити роботу мозку

У народній медицині різних культур це лікарська альтернатива при болях при артриті, легкому травленні, лихоманці та інших проблемах зі здоров'ям.

  • Підтримує здорову імунну систему

Шипшина багата на вітамін С. Вітамін С відіграє роль у виробництві та стимуляції лімфоцитів та посилює їх функцію захисту організму від хвороб.

  • Зменшує біль при артриті

Артрит – це захворювання, що характеризується сильним м'язовим або суглобовим болем. Чай із шипшини має протизапальні властивості, які допомагають зменшити біль, пов'язаний з артритом.


Шипшина має багато корисних властивостей / Фото з Ліктрави

  • Зменшує запалення та біль

Завдяки наявності протизапальних засобів, поліфенолів та галактоліпідів, чай із шипшини забезпечує стійкість до болю та запалення.

  • Допомагає у схудненні

Чай із шипшини потенційно може допомогти у боротьбі із зайвою вагою.

  • Зменшує ризик серцевого нападу

Плоди шипшини містять велику кількість клітковини та антиоксидантів, які можуть допомогти знизити рівень холестерину в серці, в результаті покращуючи загальний стан здоров'я серця.