Для створення десерту знадобляться найпростіші продукти, а сам процес не забере у вас багато сил і часу. Спішимо ділитись смакотою.

До слова Ви у це вірили: найпопулярніші міфи про вітамін С

Як приготувати смачний десерт без випікання

  • 80 грамів світлого печива;
  • 80 грамів темного печива;
  • 2 банани;
  • 300 грамів сметани;
  • 300 грамів згущеного молока;
  • 25 грамів желатину;
  • 100 мілілітрів холодної води.

Цей рецепт розрахований на форму, діаметр якої 18 сантиметрів. Спершу желатин заливаємо водою, перемішуємо і залишаємо, щоб він набухнув. За цей час застеляємо форму пергаментом, дрібнимо печиво, ріжемо банан. Викладаємо все шарами, але не щільно, щоб наша майбутня маса змогла "пробратись" в усі куточки.

Беремось до головного – змішуємо сметану та згущене молоко. Далі розтоплюємо желатин на водяній бані або ж у мікрохвильовій печі, додаємо до нього кілька ложок сметанкової маси, перемішуємо та виливаємо у посудинку, невпинно перемішуючи.

Цікаво Цей список повинен знати кожен: продукти для покращення волосся, шкіри та нігтів

Коли маса стає однорідною, заливаємо нею нашу форму, вирівнюємо та ставимо у холодильник чи на холодний балкон на кілька годин. Дістаємо з форми, прикрашаємо по бажанню (рекомендовано какао або тертим шоколадом) та смакуємо наш неймовірно ніжний десерт, який точно сподобається усім.