Ви будете вражені цим поєднанням: рецепт сирного пирога з кабачком
Джерело:
Інстаграм Тетяни ЛакустиНабридли рецепти з вашої кулінарної книги та бракує нових ідей для натхнення? Спішимо поділитись новеньким рецептом корисної смакоти від дієтологині Тетяни Лакусти.
Корисно та смачно: чимало людей досі у пошуках страв, які поєднують у собі цей унікальний тандем. Сирний пиріг з кабачком стане одним з таких у вашій кулінарній скарбничці: готувати швидко, а смак здивує всіх рідних.
Цікаво Не можна жувати та зберігати в холодильнику: вся правда про шоколад
Рецепт сирного пирога з кабачком
Інгредієнти
- 200 грамів тертих кабачків;
- 250 грамів борошна;
- 1 пачка розпушувача;
- пів чайної ложки солі;
- 1 чайна ложка часникового порошку;
- 150 грамів твердого сиру;
- 1 велике яйце;
- 2 столові ложки розтопленого вершкового масла;
- пів чашки дрібно порізаної зеленої цибулі;
- 200 мілілітрів кефіру або сметани.
Спосіб приготування
Готуємо пиріг з кабачком / Фото Pexels
Крок 1. Натираємо твердий сир, розбиваємо 1 яйце, додаємо кефір або сметану, топлене масло, розпушувач та борошно. Все перетворюємо у суміш та замішуємо тісто. ⠀
Крок 2. Натираємо кабачок, дрібно нарізаємо цибулю та додаємо у готове тісто. Готову суміш перекладаємо у форму.
Крок 3. Розігріваємо духовку до 180 градусів та відправляємо пиріг на 30 – 40 хвилин готуватись. Смачна та корисна страва готова.