У часи СРСР салат "Оселедець під шубою" дуже любили завдяки тому, що його могли їсти кілька днів, пише 24 Канал. Продукти були доступними, тож робили салату багацько, у глибокій салатниці, щоб ним могли наїстися всі члени родини.

Дивіться також Які фрукти їсти взимку: список від дієтологині

Оселедець, картопля, варена морква, буряк та яйця пошарово викладалися й перемащувалися майонезом, який склададається з олії, а значить містить багато жиру і калорій. Тому ви повинні враховувати, що позитивно на вашу фігуру цей салат не вплине. А ще такий мікс може гарантувати вам печію, тому краще звернути увагу на корисніші салати.


Салат "Оселедець під шубою" вважають моветоном / Фото Shuba.life

Щоб не подавати до столу радянський салат, радимо вам приготувати цікавий та смачний салат, який сподобається кожній господині. Як приготувати святковий рецепт з риби та авокадо розповіла розповіла блогерка @anny.cooking. Цей салат стане відмінним варіантом для святкового столу.

Рецепт салату з рибою та авокадо

Для соусу вам знадобиться 3 ст.л. олії, 1 ст.л. соєвого соусу, 1 ч.л. французької гірчиці, 1 ч.л. меду і 1 ч.л. лимонного соку.

Спосіб приготування

  1. Крем-сир з’єднайте з вершками та підсоліть та за допомогою міксера збивайте до пишності та однорідності.
  2. Огірки наріжте слайсами та просушіть паперовим рушничком. Наповніть крем-сиром та загорніть в рулетики.
  3. Наріжте авокадо та підсмажте на грилі до золотистої скоринки.
  4. Для заправки з’єднайте олію, соєвий соус, французьку гірчицю, мед і лимонний сік. Все це добре збийте виделкою.
  5. Щоб зібрати салат викладайте руколу, томати чері, лосось, авокадо та огірки й полийте заправкою.