Вівсянка з яйцем та авокадо – це легкий, ситний та багатий на клітковину сніданок. А найголовніше, що вам не треба витрачати багато часу на приготування – всього лиш 10 хвилин.

Зверніть увагу Клітини та енергія: все, що треба знати про їхній взаємозв'язок

Вівсянка з яйцем та авокадо

Інгредієнти:

  • 1 порція вівсяної каші;
  • 2 чайні ложки оливкової олії;
  • 1 велике яйце;
  • половина нарізаного авокадо;
  • зелень;
  • натертий твердий сир;
  • сіль і перець.

Приготування

Доведіть воду до кипіння в середній каструлі. Насипте вівсянку і щіпку солі. Накрийте кришкою, і варіть протягом 5 хвилин. Зіставте з вогню і залиште настоятися 3 хвилини. Накрийте, щоб зберегти тепло і відкладіть.

Розігрійте олію на маленькій антипригарній сковороді на середньому вогні. Розбийте яйце та приправте. Накрийте кришкою і готуйте 2 – 4 хвилини. Жовток за задумом має бути рідким, але зважайте на свої вподобання.

Спочатку накладіть вівсянку. Зверху положіть яйце та нарізане авокадо. Притрусіть натертим сиром і зеленню.

Корисно Правильне харчування
Ось така страва у вас вийде / Фото Live eat learn