Смажену цибулю ми додаємо у супи, соуси та інші різноманітні страви. Додавши до неї лише один інгредієнт, ви краще розкриєте її смак, вона стане дуже м’якою та ніжною. Також цей лайфхак прискорює процес смаження.

Не пропустіть Дренаж – не детокс: чому цей процес надважливий для організму

Якщо ви хочете глазурувати цибулю на топленому вершковому маслі, смальці чи олії – обов'язково додайте до неї дрібку цукру.

Багато хто забуває про цей простий метод. Цукор не тільки прискорює процес смаження, але і робить цибулю м’якою і ніжною на смак. Смаження цибулі – не єдиний момент на кухні, коли варто додати трохи солодких спецій.

Ароматна деталь / Фото unsplash

Чому варто смажити цибулю з невеликою кількістю цукру

Цукор скоротить час смаження і пом'якшить гострий смак цибулі. Овоч гарно підрум'яниться, стане ароматний та м'яким.

Як та коли додавати цукор

У сковороді розтоплюємо вершкове масло або розігріваємо олію, потім додаємо нарізану цибулю і трохи обсмажуємо на середньому вогні. Зменшіть вогонь, висипте цукор, перемішайте і обсмажте цибулю до м’якості і рум’яності. Час від часу помішуйте.

Незамінний овоч / Фото unsplash

При приготуванні салату з квашеної капусти нарізану цибулю варто посипати цукром. Додайте підготовлений овоч до капусти, тертої моркви і яблука.